QGrips Čistilo za ušesni vosek Ali lahko odstranite vosek, ne da bi poškodovali ušesni kanal?

V naslednjih minutah boste odkrili vse informacije o QGrip, plastični napravi, ki bi bila po besedah ​​proizvajalca lahko zanimiv element in orodje za odstranjevanje voska ter ohranjanje čiste notranjosti ušesa. .

Spoznajte njegovo sestavo, njene prednosti in kje lahko kupite originalni izdelek.

9.2Expert Score
Vrednotenje QGrips

Cena
9.5
Ocene uporabnikov
9
Učinkovitost
9
Sestava izdelka
9.5

Kaj je QGrips? 

Proizvajalec navaja, da je QGrips naprava, ki je bila posebej zasnovana za pomoč pri čiščenju ušesa in olajša vadbo ušesa.

Pomembno je notranje čiščenje ušesa, saj lahko zaradi kopičenja ušesnega voska pride do pomanjkanja sluha, vatiranih brisov ali brisov ni priporočljivo izvleči voska, saj namesto da bi ga odstranili, ponavadi pritiskajo več ušesni vosek navznoter. Ta majhna higienska orodja so idealna samo in izključno na ušesih, torej le zunanjem delu ušesa.

Čeprav je koža ušesa zelo tanka in občutljiva, proizvajalec trdi, da so komponente QGrips mehke, zato jih lahko uporablja celotna družina. Vabim vas, da končate branje in veste vse podrobnosti QGripsa.

Kako deluje QGrips?

QGrips deluje kot čistilec za ušesa, s to razliko, da ni nevarnosti, da bi v njem ostali nobeni ostanki. Ušesne školjke zelo enostavno poškodujejo, tudi trajno, funkcijo, ki jo izvaja QGrips in jo opisuje lastni proizvajalec. Ta naprava je zelo podobna navadni vijak ali čep, za razliko od bombažnih brstov, ki vosek ali vosek potiskajo naprej v ušesni kanal. QGrips te delce ujame z glavo in z odstranitvijo naprave iz ušesa se preprosto znebite vsega.

29,95 € 59,90 €

Koristi, ki jih je treba pridobiti

Proizvajalec navaja, da so prednosti pri uporabi QGripsa nasprotje bombažnih tamponov ali brisov, saj slednji ponavadi potiskajo vosek in celo preprečijo njegovo odstranjevanje.

  • Naprava primerne velikosti, da jo nosite v torbi, je praktična in lahka.
  • Njegova glava je dovolj mehka, da se lahko prilegajo luknje velike velikosti, pa tudi otroška ušesa.
  • Izvlecite celoten nakopičeni ušesni vosek.
  • Nima stranskih učinkov.
  • Netoksični materiali.
  • Znotraj embalaže je priročnik z navodili, s katerim lahko podrobno poznate podrobnosti QGrips.
  • Zagotavlja dokončno čiščenje ušesnega kanala.
  • Čisti brez tveganja, da bi se ujel v kanal ušesnega voska ali del iste naprave.

Kakšna je sestava?

Proizvajalec navaja, da so za izdelavo QGrips uporabili visoko kakovostno plastiko, kot tudi mehke silikone, njeni materiali pa kažejo, da so trpežni brez strupenih kemičnih vsebin. Poleg tega uporabniki izražajo, da je uporaba te naprave enostavna, saj ne tehta, njena zasnova pa omogoča enostavno držanje. Več podrobnosti o tem lahko najdete v priloženih navodilih na embalaži.

Neželeni učinki in kontraindikacije

Uporabniki QGrips do zdaj niso pokazali škodljivih učinkov na tiste, ki jih je predlagal njegov proizvajalec, isti potrošniki izražajo udobje z uporabo tega izdelka, ki je ustvarjalec te naprave, pa ne izjavlja o kontraindikacijah.

Kako uporabiti

Ta naprava je enostavna za uporabo, kot je razložil lastni proizvajalec, izdelek morate vstaviti samo v uho, ki ga je treba očistiti, in ga obrniti, QGrips ušesni vosek med tem zavojem ušči v ušesni kanal in ga izvleče. Za več podrobnosti preberite celoten priročnik znotraj paketa.

Ocene uporabnikov

Potem ko sem se za čiščenje ušes zatekel k ENT, sem se odločil, da ne bom več plačal za to storitev in prosil, naj jo QGrips uporablja z vsemi člani družine, poleg uporabe peroksida sem imel nekaj prednosti pri uporabi te naprave. Za občasno odstranjevanje voska ne uporabljam več bombažnih brisov.

Juan Gutiérrez star 35 let.

Moj oče je star človek, zaradi presežka ušesnega voska pa je občasno prizadet njegov sluh, to napravo sem kupil od QGripsa, da bi mi poleg tega obiskal zdravnika, da bi mi pomagal pri oskrbi očeta in vzdrževanju njegovih ušes. So periodični in poskrbimo, da se vse ujema z vašim zdravjem sluha.

Ana María González 42 let.

Poudarjam le, da se ta naprava uporablja kot čistilno sredstvo, ne zdravi gluhote ali težave z ušesom, gre za izdelek, ki izpolnjuje svojo funkcijo, vendar se je treba zavedati, da je izogibanje uporabi brisov ena najpomembnejših stvari, ki lahko uresničimo.

Felipe Alcalá star 53 let.

29,95 € 59,90 €

Kje lahko kupim?

QGrips je mogoče najti le na uradni strani svojega proizvajalca, isti proizvajalec je bil tisti, ki ga je določil na ta način, da potrošnikom prepreči dostop do imitacijskega izdelka ali po zelo visokih cenah.

Zato spletna mesta, kot je amazon, nimajo dovoljenja za distribucijo QGrips, fizične trgovine niso nobene vrste, niti niso imenovane kot uradni prodajalci te naprave, še enkrat je navedeno, da je stran proizvajalca edino spletno mesto, ki najde QGrips. izvirnik.

Kakšna je cena?

59,90 € je izhodiščna cena, vendar je proizvajalec objavil 50% popust, tako da lahko zahtevate QGrips za 29,95 €.

Strategija nakupa je preprosta in zahteva nekaj minut, da izpolnite svoje naročilo, samo izpolnite obrazec, ki ga najdete na spletnem mestu, agent bo poklical, da razreši pomisleke in dvome ter zaključil postopek nakupa.

Naš sklep

Ponovno potrjujemo, da je uho pomemben in elementaren organ, poleg tega, da je bistven, da vse dejavnosti izvajamo normalno in učinkoviteje, njegovo vzdrževanje in čiščenje morata biti pomembno in z največjo skrbnostjo preprečiti nepopravljivo škodo, QGrips je bil ki ga uporabljajo številni uporabniki, kar kaže, da gre za napravo, s katero se izgon ušesnega voska izvaja, ne da bi pri tem povzročil stranske učinke, poleg tega, da naložbo opravimo samo enkrat, to čiščenje opravimo od doma, ne da bi uporabljali druga dodatna orodja.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply