Bigboyjev gel za moške- Sestavine- Prednosti- Mnenja

Širitev penisa je bila predmet številnih razprav in mnenja strokovnjakov so različna, obstajajo miti in resničnosti, resnično in neizpodbitno pa je, da si vsi moški brez izjeme želijo ali hrepenijo po članu z nekaj centimetri več kot danes .

Danes je na vrsti Bigboy in najbolj očitno vprašanje o tem izdelku je Ali res pomaga pri povečanju penisa? Je zasvojenost? Ali ima neželene učinke? V nekaj minutah branja lahko ugotovimo.

Kaj je Bigboy?

Izjave, ki jih daje proizvajalec, so, da gre za izdelek naravnega izvora v vsej svoji sestavi. Bigboy je predstavljen v obliki gela, kar nekoliko olajša njegovo nanašanje in ker se nanaša neposredno na penis, so njegovi učinki hitri in dolgotrajno. Ta izdelek pomaga pri bolj zadovoljivem spolnem odnosu zaradi občutkov, ki jih povzročajo v penisu, deluje neposredno v obtoku in pomaga podaljšati čas spolnega odnosa.

Kako deluje gel Bigboy?

Proizvajalec pojasnjuje, da se gel Bigboy hitro absorbira in prodre v notranjost kavernoznega telesa penisa, kar pomaga spodbuditi cirkulacijo in v celoti koristi tkivom penisa, zato gel ponuja učinek, ki povečuje temperaturo na moškega člana in spodbuja oba rast dolžine in obsega istega.

Sestavine kaj sestavlja ta gel

Sestavine Bigboya so naravnega izvora, to na svoji uradni strani izjavi proizvajalec istega izdelka. Tukaj so elementi in nekatere naravne koristi.

Rhodiola rosea: Tej rastlini pripisujejo lastnosti, ki pomagajo v boju proti utrujenosti, povečujejo fizično in duševno energijo. To je rastlina, znana kot adaptogen, ki pomaga telesu, da se prilagodi različnim nivojem čustvenega stresa.

Plodovi paulinia cupana: Znan je kot močan afrodiziak, ki ima tudi neposreden učinek na gibljivost sperme, je energijski spodbujevalec, v njegovi strukturi pa so kofein, teofilin in tanini.

Mint: Ta sestavina pomaga pri povečanju libida.

žajbelj: Pomaga okrepiti imunski sistem, ponuja moč in poveča energijo.

Dobiček

Proizvajalec Bigboya pojasnjuje, da gelni izdelek nudi podporo spolni učinkovitosti in večji namen povečanja penisa tako pri podaljšanju kot pri debelini. Druge ugodnosti so navedene spodaj.

 • Izboljša prekrvavitev penisa.
 • Poveča proizvodnjo testosterona.
 • Močnejše erekcije in trdnejši član.
 • Močnejši orgazmi.
 • Naravna sestava.
 • Brez stranskih učinkov.
 • Ne povzroča zasvojenosti.

Kako uporabiti

Na spletnem mestu proizvajalca je razložen postopek, ki je zelo enostaven za razumevanje in izvedljiv v praksi. Ta gel je treba nanesti neposredno na kožo moškega člana z nežnimi krožnimi masažami. Priporočilo proizvajalca Bigboya je, da postopek lahko izvedete med 20 in 30 minutami pred začetkom spolnega odnosa, da bi okrepili učinke.

Stranski učinki

Uporabniki niso dokazali neželenih učinkov pri uporabi zdravila Bigboy, priporočamo, da analizirajo in pregledajo vsako sestavino, ki sestavljajo formulo, in se prepričajo, da katera od njih v procesu ni sprožila alergijskih ali neželenih reakcij.

Ocene uporabnikov

Tu predstavljena mnenja so le nekatera sklicevanja z internetnih forumov in jih objavljajo ljudje, ki so Bigboy že uporabljali.

Vedno sem mislil, da je moj penis dobre velikosti, vendar sem vedel, da obstaja koža, ki se še vedno lahko širi, in to je bil razlog, zakaj sem zahteval Bigboy, ki je izdelek, ki ga ni mogoče zaužiti, izključil možnost kakršne koli škode, saj je Pomagal sem si vzdrževati erekcijo dlje, vedno sem telovadil, vendar se je uživanje alkohola moralo zmanjšati, da sem dosegel ravnovesje med izdelkom in reakcijo mojega telesa.

Francisco Ramírez, star 32 let.

Moja spolna dejanja so se poslabšala, čutil sem, da moj mož ni zdržal zaradi drugega partnerja, bil je iskren do mene in skupaj smo se odločili, da Bigboya prosimo na njegovi uradni spletni strani, njegovo vzburjenje povzroča zelo močne orgazme in erekcije so bila izjemno trdna.

Luisa Avilés, stara 39 let.

Sprememba ni bila le v erekciji in najtežjem članu, ampak se je čas, ko lahko vzdržujem spolno dejanje, močno povečal, povečal sem svoje vadbene rutine in bolj skrbim za splošne zdravstvene vidike, lahko rečem priporočam gel Bigboy, ki ne pomaga le pri velikosti penisa, temveč tudi podaljša čas erekcije.

Pedro Macías, star 43 let.

Cena in kje kupiti v Španiji

Cena, ki jo je objavil Bigboy, je 78 EUR, vendar je proizvajalec potrdil možnost, da ga pridobi s popustom do 50%. Za zahtevanje gela morate izpolniti le obrazec, ki je na spletnem mestu proizvajalca, nato agent Boste to storili. Stopili boste v kontakt, kjer boste lahko razjasnili vse dvome glede Bigboya, kjer imate tudi možnost plačila ob prejemu vašega izdelka.

Izvirni gel Bigboy je na voljo samo na spletnem mestu, to pomeni, da proizvajalec nima komercialnih odnosov z navideznimi trgovinami ali fizičnimi obrati, zato, če ga vidite objavljenega zunaj uradne strani, bodite prepričani, da ne gre za originalni izdelek, narejen z zgoraj omenjene sestavine.

Naš zaključek

Kot smo že lahko opazili, gel Bigboy ni predstavil neželenih učinkov pri uporabnikih, ki so ga že uporabljali, proizvajalec tudi pojasnjuje, da gre za naravni izdelek, katerega stranski učinki so odsotni, izdelek lahko štejemo za dobro alternativo pri iskanju izdelek, ki pomaga ali izboljša spolno aktivnost, je treba omeniti, da bo za doseganje trajnih rezultatov zelo pomembno, da se zatečemo k dejanjem ali navadam, ki izboljšujejo in povečajo uporabo ali uporabo tega izdelka. Nekaj ​​stvari, ki jih lahko uporabite:

 • Tehnika jelqinga. (Spodbuja krvni obtok penisa).
 • Keglove vaje (pomaga poslati več krvi v penis).
 • Zmanjšajte količino alkohola, ki ga pijete.
 • Opustite kajenje.
 • Vadite.

To je nekaj stvari, ki jih lahko vključite, če ste se že odločili, da kot dodatno orodje vključite gel Bigboy, spremembe so lahko laskave in splošno vidne, če se osredotočite na resnično spremembo.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply