BSP Corrector Drža, cena, lastnosti, mnenja – celoten pregled

BSP Corrector ali Backealth pametni korektor drže je novo orodje za popravljanje drže in doseganje naravnega hrbta v kratkem času. Ta novi izdelek je bil predstavljen kot najbolj inovativna pomoč za poravnavo hrbta s tehnologijo, ki telesu pomaga zgraditi mišični spomin v samo 14 dneh.

9.8Expert Score
BSP Corrector

Cena
10
Učinkovitost
9.5
Lastnosti in oblikovanje
10
Uporabniške ocene
9.5

Hrbet, ki je bil nekoč nagnjen, ima lahko številne estetske in zdravstvene posledice. Oglejte si te primere:

Estetsko

 • Nizka samozavest.
 • Spuščanje dojk.
 • Poraščen trebuh.
 • Višina se zmanjša.
 • Sčasoma se pojavi grba.

Iz zdravja

 • Občutek bolečine v vratu, hrbtu in nogah.
 • Bolezni hrbtenice.
 • Prisotnost pljučnih bolezni.
 • Depresija.
 • Živčne motnje
 • Zmanjšan libido

Biti z ravnim hrbtom je zelo pomembno za vaše zdravje, dobro počutje in dolgoživost. Če je vaš namen odpraviti to slabo držo hrbta in ustaviti njeno pogrbljenost, vas vabimo, da nadaljujete s tem branjem. Podrobno boste poznali vse funkcije, ki jih ponuja BSP Corrector.

Kaj je BSP Corrector?

BSP Corrector (Backealth Smart Posture Corrector) je pameten korektor drže, ki deluje v samo 14 dneh. Proizvajalec navaja, da vam lahko njegova vsakodnevna in pravilna uporaba samodejno neha pohabati in ostati pokonci.

Kako deluje

Strokovnjaki na to temo so poudarili, da je obstoječi način, da se izognete skrčenju, potreben za ustvarjanje mišičnega spomina, ki vam samodejno omogoča, da hrbet držite v pravilni drži, tudi če se tega ne zavedate.

Na tem temelji delovanje BSP Corrector. Proizvajalec navaja, da bo pametni korektor lahko spremljal položaj hrbta, ko pride do nagnjenosti, in bo oddajal vibracijski signal, ki osebo prisili, da takoj poravna hrbet.

Postopek se bo samodejno ponovil vsakič, ko telo to zahteva, v 14 dneh pa se bo oblikoval mišični spomin in telo se bo naučilo pokonci. Po tem obdobju orodja ne bo več treba uporabljati, kljub temu pa se zaradi mišičnega steznika, ki je bil ustvarjen, ne boste več skrhali.

Značilnosti in oblika korektorja

Korektor je primeren za vse starosti, velikosti in telesno težo. Ima elastične trakove, prilagodljive velikosti, zaradi česar je uporaba orodja čim bolj udobna za vsakogar.

Uporablja se lahko kjerkoli. Zaradi zasnove BSP Corrector je njegova oblačila skoraj nevidna v oblačilih.

Ima polimerno litijevo baterijo, ki jo je mogoče ponovno napolniti. Baterija ima kapaciteto 500 mAh, kar zadostuje za uporabo do 14 dni (kar je potrebno za potek zdravljenja). Kljub temu je poln čas polnjenja le 2 uri.

Praktična uporaba. Za začetek delovanja potrebuje le gumb za vklop.

Brez draženja. Trakovi na BSP Corrector so narejeni iz hipoalergenskega materiala, ki je varen za kožo. Ni nevarnosti draženja ali potenja. Tudi v najbolj vročih dneh vam polnjenje ne bo vroče.

Učinki in koristi Backealth pametnega korektorja drže

 • Pomaga ohraniti hrbtenico v fiziološko ustrezni drži.
 • Olajša bolečine v hrbtu, križu in ramenih.
 • Motnje drže lahko postopoma odpravite.
 • Krepi mišični steznik, da hrbet ostane raven.
 • Omogoča razumevanje ramen in odpravlja napetost hrbtenice.
 • Lahko prepreči sprožitev patologij, ki so lahko nevarne.

Sestavine – stranski učinki in kontraindikacije

Proizvajalec razglaša izdelek za 100% varen za moške in ženske. Kaže, da je BSP Corrector izdelan iz visokotehnoloških elastičnih materialov in da izpolnjuje vse uveljavljene zdravstvene zahteve.

Kako uporabljati BSP Corrector

Lahek in lep videz BSP Corrector omogoča enostavno nošenje in udobje pod oblačili. Spodaj navedena navodila so tista, ki jih je izdal proizvajalec:

 1. Korektorske jermene je treba prilagoditi višini osebe.
 2. Poravnajte hrbet in nanesite korektor.
 3. Pritisnite gumb za vklop.
 4. Ko je korektor nameščen, bo takoj začel delovati. Takoj, ko pride do zavojev za več kot 25 stopinj, kar je priporočeni kot, bo korektor sprožil vibriranje.
 5. Po 14-dnevnem tečaju boste lahko začeli uživati ​​v ravni drži in zdravem hrbtu.

Mnenja o korektorju

Ker je v Španiji zelo nov izdelek in smo že lahko našli nekaj mnenj, lahko sklepamo, kako hitro bo postal priljubljen. Obstaja na ducate izdelkov, ki so bili predstavljeni kot korektorji hrbta. Le redki imajo dobre ocene. V konkretnem primeru BSP Corrector veliko mnenj govori o tem, da je to učinkovito orodje ter izjemno udobno in praktično za uporabo. Zato lahko vse take komentarje označimo za pozitivne ocene.

Cena BSP Corrector

Cena BSP Corrector ali Backealth pametnega korektorja drže je 98 EUR. Toda proizvajalec je ljudem omogočil 50 -odstotni popust pri nakupu le za 49 EUR. Taka promocija je omejena in se lahko kadar koli konča. Če ste se že odločili za nakup orodja, priporočamo, da do njega dostopate takoj in izkoristite znižano ceno.

Kje kupiti Backealth pametni korektor drže

Idealen kraj za nakup BSP Corrector je na uradni spletni strani proizvajalca. Na ta način boste lahko prejeli izvirni in zanesljivi korektor, ki bo učinkovito poravnal vašo držo in užival v zdravem hrbtu.

Kako kupiti

 1. Dostop do uradne spletne strani.
 2. Izpolnite obrazec za naročilo tako, da vnesete ime, telefonsko številko in državo.
 3. Počakajte na klic osebja, odgovornega za prodajo BSP Corrector, da preveri naslov dostave paketa.
 4. Ko minejo navedeni dnevi, lahko izdelek prejmete iz udobja svojega doma, pisarne ali drugega.
 5. Plačilo boste imeli na dva načina, bodisi prek spletnega mesta bodisi ko boste uspešno prejeli korektor.

BSP Corrector na amazon – ebay – aliexpress

Amazon ima v prodaji veliko število korektorjev drže. Pri nakupu BSP Corrector ga ni priporočljivo iskati pri katerem koli posredniku. To vključuje spletna mesta, kot so amazon, ebay, aliespress ali katero koli drugo spletno mesto za e-trgovino. Edino varno mesto je uradna spletna stran proizvajalca.

BSP Corrector v Mercadoni – lekarne

Lekarne, tako kot Mercadona, niso prava mesta za nakup originalnega korektorja drže pri BSP Corrector. Še enkrat vztrajamo, da se spomnimo, da je za trženje tega izvirnega izdelka odgovoren le proizvajalec.

Naš zaključek

BSP Corrector ali Backealth pametni korektor drže je orodje, ki se uporablja za popravljanje položaja in zdravje hrbta. Njegove značilnosti kažejo, da je to izvedljiva možnost za moške in ženske vseh starosti, ki želijo zravnati svojo držo in telesu dati pravo obliko, ki so jo na neki točki izgubili.

Zasnova in material, s katerim je bil izdelan, na podlagi tega, kar smo našli, so varni za ljudi. Pomislite, da slaba drža na hrbtu ne more postati le estetski problem, ampak lahko vpliva tudi na zdravje, saj predstavlja različne razmere, ki vplivajo na počutje. Če torej želite izboljšati svojo držo, lahko naročite BSP Corrector in ga zaženete.

Ne glede na uporabo tega orodja ne pozabite skrbeti za svojo držo in se izogibajte povijanju, ki sčasoma lahko vpliva na vaše življenje.

Če vam je bil ta članek všeč, ga delite na pinterest.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply